Skip to main content

Information om coronavirus – skärpta allmänna råd stockholm

Till målsman och aktiva i träningsgrupper, Shiai IF

Folkhälsomyndigheten har sedan trosdag den 29 oktober i samråd med smittskyddsläkaren i regionerna Stockholm, Östergötland och Västra Götaland fattat beslut om skärpta allmänna råd.

Med anledning av dessa regionala allmänna råd, som gäller alla som vistas i Stockholm, Östergötland och Västra Götaland, rekommenderar Riksidrottsförbundet att föreningar i länen ställer in alla träningar, läger och tävlingar fram till och med den 19 november. Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan dock genomföras, men då bör man undvika parövningar och sparring, då fysisk kontakt ska undvikas.

Shiai IF följer dessa rekommendationer och kommer därmed att ställa in träningar för aktiva som är födda 2004 eller tidigare fram till den 19 november. Det gäller både träning inomhus och utomhus.

I övrigt fortsätter all annan verksamhet som vanligt med fortsatta riktlinjer som gäller i vår verksamhet.

Jag välkomnar den tydlighet som Riksidrottsförbundet och har kommunicerat efter Folkhälsomyndighetens beslut om de regionala restriktionerna som berör Stockholms län. Den pågående pandemin innebär tyvärr fortsatt stora inskränkningar i svensk karate och vi behöver bibehålla en ödmjuk inställning inför de nödvändiga förändringarna vi behöver göra i vår verksamhet.

Riksidrottsförbundets uppdateringar:
https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/

Folkhälsomyndighetens uppdateringar:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/

Vid frågor eller feedback kontakta Reza Mohseni 070-4490646 

Tack för ert engagemang och tålamod under den rådande situationen!

Med varma hälsningar,

Reza Mohseni
Ordförande
Shiai IF

  • Skapad

Postadress

Shiai IF
Per Sundbergs Väg 11
183 63 Täby

Besöksadress 1

Akalla Grundskola
Idrottshallen
Mariehamngatan 3-5
164 71 Kista

Besöksadress 2

Husbygårdsskolan F-3
Idrottshallen
Trondheimsgatan 21
164 32 Kista