Skip to main content

Information COVID-19, start höstterminen 2020

Måndag den 17 augusti börjar vi så smått återgå till det nya normala efter en vårtermin vi sent kommer att glömma. En vårtermin med tagna beslut i syfte att minska smittspridningen i samhället, nya lärdomar om hur vi bör förhålla oss gentemot varandra samt hur det kan se ut inom olika verksamheter. Idag har vi mer kunskap om viruset än vi hade i mars, men än vet vi inte allt. Styrelsen följer fortsatt utvecklingen av Covid-19 och beroende på fortsatt utveckling kan andra beslut fattas med kort varsel.

Vi kommer att börja träna inomhus med all vår verksamhet när höstterminen sätter igång. Träningarna kommer att vara anpassade efter de aktuella restriktioner och rekommendationer som vi får från myndigheter och förbund. Riksidrottsförbundet, tillsammans med Folkhälsomyndigheten, uppdaterade de allmänna råden för idrotten i juni och förtydligade även vad som gäller för inomhusidrotter.Under den pågående pandemin får vi kontinuerligt mer erfarenhet om viruset samt hur vi bör förhålla oss till det. Inom vår verksamhet har vi bland annat lärt oss hur vi, på ett ansvarsfullt och säkert sätt, kan se till att minimera risken för smitta i inomhusmiljö genom anpassade träningar och med strikta försiktighetsåtgärder. Samtliga träningar, från och med terminsstart, kommer innebära nya rutiner för oss alla. Rutinerna ska efterlevas och säkerställas av samtliga i vår verksamhet, vi har ett gemensamt ansvar.

Pandemin är inte över och vi kommer behöva leva med den en lång tid framöver. Hur rutinerna kommer att se ut kommer vi kommunicera när vi har alla grupperna på plats.

Vi ser väldigt mycket fram emot att äntligen kunna erbjuda inomhusträningar för er under den rådande situationen och vi hoppas att ni vill fortsätta vara med på resan vi har framför oss. Återigen, Stort tack för ert engagemang och tålamod. Nu blickar vi framåt mot en ny termin tillsammans med er karatekas, ledare och föräldrar!

Vid frågor eller feedback kontakta ordförande Reza Mohseni 070-4490646

 

Varma hälsningar

Reza Mohseni - ordförande

  • Skapad

Postadress

Shiai IF
Per Sundbergs Väg 11
183 63 Täby

Besöksadress 1

Akalla Grundskola
Idrottshallen
Mariehamngatan 3-5
164 71 Kista

Besöksadress 2

Husbygårdsskolan F-3
Idrottshallen
Trondheimsgatan 21
164 32 Kista