Skip to main content

EM-brons till Sverige och Shiai IF!

Den 4-7 maj gick Senior-EM av stapeln, arrangerat i Kocaeli, Turkiet. Med intensiv träning, stora internationella tävlingar och uppladdningsläger i ryggen åkte den svenska truppen ner till årets EM med en stark laganda för att slåss om en plats på podiet mot Europas tuffa karateelit bland ca 500 tävlande från 44 länder.

 hana antunovic"Många år av hård träning har äntligen lönat sig. Jag vill tacka mina tränare som funnits vid min sida under resans gång men framförallt Reza Mohseni som alltid har stöttat och trott på mig, trots att mitt egna självförtroende har sviktat. En milstolpe är nådd, detta är en bra början." - Hana Antunovic

Ytterligare en mycket bra och stark EM-debut stod Alexandra Haag för som också tog sig hela vägen till bronsfinal. Efter en otroligt stark match mot den flerfaldiga EM- och VM-mästarinnan Lucie Ignace från Frankrike där Alexandra tagit ledning efter en spark i huvudet på världsmästarinnan, förlorar Alexandra matchen genom diskvalificering. Alexandra lyckas dock ladda om och vinner återkvalen mot Kosovo och Österrike men måste sedan tyvärr se sig besegrad av Anita Serogina från Ukraina i matchen om bronsmedaljen. En välförtjänt femteplats!

em brons till sverige

  • Skapad

Postadress

Shiai IF
Per Sundbergs Väg 11
183 63 Täby

Besöksadress 1

Akalla Grundskola
Idrottshallen
Mariehamngatan 3-5
164 71 Kista

Besöksadress 2

Husbygårdsskolan F-3
Idrottshallen
Trondheimsgatan 21
164 32 Kista